Nieuwsbrief

11-08-2014

 

Nieuwsbrief 11-08-2014

Wat zitten we in een roerige tijd. Er gebeurt veel. En alles gaat gepaard met onrust, onveiligheid en verwarring. Juist nu, waarin de media met veel berichten van alle kanten en vanuit ieders visie en/of belang naar ons toekomt, mogen we kiezen om deze berichten te lezen met ons hart. Zodat we kunnen vermijden om mee te gaan in complottheorieën, verkeerde diagnoses, slachtofferschap en gekleurde berichtgeving.

Wij kennen de werkelijke waarheid niet omdat we geen ooggetuige zijn. Ook  kunnen we  bij lange na niet het hele plan overzien van wat werkelijk bedoeld is, maar we kunnen wel met ons hart zuiver voelen wat voor ons waar voelt of niet.

Voel je toch bijvoorbeeld: Boosheid, machteloosheid of angst, kijk dan waar dit jou raakt in je persoonlijke leven, zowel vanuit het nu als uit je verleden. Voel waar jij nog iets mag helen en ga daar mee aan de slag.

Door dit te doen zal het  makkelijker zijn om in liefde te blijven, zonder onszelf te verliezen in oordelen, pijn, angst of overgenomen denkwijzen van anderen. Hiermee creëren we in onze eigen kring een fijne en liefdevolle sfeer, die ook zijn weerslag zal hebben in de omgeving.

Door dat wij het op onze eigen manier doen vanuit het hart, zal het effect ervan zichtbaar zijn  en meer mensen zullen ons volgen.

Ook op persoonlijk vlak krijgen we op dit moment veel voor onze kiezen. Hetzij op emotioneel  en/of lichamelijk  of geestelijk vlak. Door op moeilijke periodes of momenten dicht bij je eigen hart te blijven en te geloven in jouw eigen kracht is het mogelijk om hier op een goede manier mee om te gaan.

Ik zeg niet dat het gemakkelijk is, maar in ieder geval scheelt het uiteindelijk  ergernis, boosheid, angst, machteloosheid en frustratie. Al deze energie kun je nu voor jezelf gebruiken en/of er anderen mee helpen.

Positief denken zorgt voor positieve uitkomsten en positief handelen zal anderen aansporen om hetzelfde te doen.

Transformatie is een proces waarin we allemaal zitten en waar we niet meer onderuit komen.Maar we hebben wel de keuze om het te doen op een manier die het beste bij ons past en ons het meeste brengt.

 Welke manier past bij jou?

Vanuit mijn hart een liefdevolle groet naar jullie allemaal.