Nieuwsbrief

09-03-2016

Maart roert zijn staart. Nou, dat is zeker zo, op dit moment, op het spirituele vlak. De zonsverduistering van vannacht en de maansverduistering van 23 maart zijn van grote invloed.

Het is belangrijk om ons systeem, maar ook ons huis regelmatig te reinigen. (Denk hierbij aan salie, wierook, maar ook healing, wandelen in de natuur enz.)

Dit omdat er zoveel gebeurt en hierdoor ook veel vrijkomt. Alles wat ons beïnvloedt, zoals mobiele netwerken, nieuws en heftige emoties kunnen ons systeem verzwakken. Door vaker te reinigen en te zorgen voor rust en ontspanning ondervinden wij hier minder last van. Zodat de hogere frequenties die door de eclipsen vrijkomen beter geïntegreerd kunnen worden. Waardoor we hoger in trilling kunnen komen.

In de stroom meegaan is beter dan er tegen in gaan. Dus geen energie in zelftwijfel of angst steken, maar aandacht en energie geven aan vernieuwing. Juist nu is het tijd om zaadjes te planten om meer helderheid te krijgen over ons doel hier op aarde.

Dus kunnen we ons focussen op wat we willen bereiken en wat voor mogelijkheden er voor ons liggen.

De energieën geven een impuls om sluiers neer te halen en de waarheid in onszelf te vinden.

We krijgen de kans om persoonlijke en collectieve gevoelens van schaamte, woede en schuld te doorbreken, waardoor we de mogelijkheid creëren om vanuit ons hart, rechtvaardig en in vrede met onszelf en anderen te leven

Neem tijd voor rust en ontspanning en meditatie, zodat emoties die opspelen tot bedaren kunnen komen en nieuwe inzichten geboren kunnen worden.